Array
Error
  • Error loading feed data.

Bandpuur

De feestband Puur weet via een eigenwijze en unieke manier elk publiek te bespelen tot een geweldig feest. Niets is lekkerder op een feest dan meegenomen te worden door een live band met leuke muziek en een goede act. Want dat is band Puur: meer dan muziek. Voor je het weet sta je zelf te zingen op het podium, krijg je een gratis dansles of doe je mee aan een zangwedstrijd. Op die manier is elke avond een feest vol onverwachte gebeurtenissen en is band Puur ook de hofleverancier van Idols en the X-factor: meer dan eens hadden tot dan toe onbekende talenten hun doorbraak op het band Puur podium!

Puur maakt van elk feest een top feest RTHF_100911_2427

Maar niet alles is show: band Puur staat muzikaal gezien zijn mannetje. Met zijn vijfen zetten zij een bezetting neer van  drum, bas, 5 achtergrondzangers, 4 lead vocals, sax, gitaar, tambourijn, toetsen, kazoo en bongo's.  Rock wordt afgewisseld met rock 'n roll, house met a capella, blues met polonaise en meezingers met hardrock. De Beatles worden verliefd op Bob Marley, de drummer dans als Elvis en Guus Meeuwis houdt van Amsterdam. Kortom, een avond band Puur is een avond vermaak met steengoede muziek.

RTHF_100911_2437 RTHF_100911_2439 RTHF_100911_2446

Wil je band Puur leren kennen? Kijk nog wat verder op de site en kom naar een optreden, of nog beter, boek band Puur om van jouw feest een onvergetelijke avond te maken. Menig bruidspaar legde de basis voor een goed huwelijk met band Puur, vaak nadat ze elkaar 3 jaar eerder op een band Puur studentenfeest of berijfsfeest hadden ontmoet. Het blijkt dat niemand vals zingt met een bruidsjurk aan! 

puur_feest2